Leian, et naised on muutunud oma igapäevast kosmeetikat valides üha teadlikumaks, hoolivad oma tervest näonahast ning soovivad rõhutada...

0 Comments

Leian, et naised on muutunud oma igapäevast kosmeetikat valides üha teadlikumaks, hoolivad oma tervest näonahast ning soovivad rõhutada eelkõige oma naturaalset ilu.

Mineraalkosmeetika on tänaseks üsna laialt levinud ja paljude õrnema soo esindajate number 1 valik. Räägime siis sellest veidi lähemalt. 
Mineraalkosmeetika on tõepoolest väga naturaalne. Erinevaid parabeene, sulfaate, lõhna- ja värviaineid ning teisigi sünteetilisi aineid, mis tavakosmeetikas üsna õõvastavalt palju leidub - mineraalkosmeetikas need pahalased puuduvad. See on valmistatud puhtalt looduslikele mineraalidele toetudes.
Praegusel kevadhoojala ja kindlasti suvehoojal on mineraalkosmeetika minu arvatese ainuõige valik. Selle üks suurimaid eeliseid minu silmis on suurepärane võime lasta näonahal vabalt hingata, ummistamata poore ning luues kaitsekihi väliskeskkonna mõjude eest (SPF). Seega suvistel väliüritustel peaaegu asendamatu valik.
Lisaks sobib see ideaalselt ka probleemsele nahale tänu mineraalkosmeetikas leiduvatele koostiosadele - titaandioksiidile ja tsinkoksiidile. Samas ei pruugi nimetatud olla kõige sobilikumad kuivale nahale. 
Nii või teisiti, nagu tavakosmeetika nii ka mineraalkosmeetika jääb kõige loomulikumalt ja kaunimalt puhtale, niisutatud ja hoolitsetud nahale. Koorimis-, puhatstamis- ja niisutamisprotseduurid jäävad seega endiselt aukohale. 


MILLEST LÄHTUDA MINERAALKOSMEETIKAT VALIDES?


Siinkohal arvan, et on oluline üle käia kolmest punktist koosnev "check list".

Esiteks - Kas mineraalkosmeetika üldse sobib Sulle? 
Enne meigikotisisu täielikku väljavahetamist tee kindlaks, kas mineraalkosmeetika on sinu jaoks see parim, kõige õigem valik. Kuna tegemist on hinnaklassilt veidi kallimate toodetega, siis soovitan enne ostu sooritamist kindel olla, et tooted sobivad sinu nahatüübile, tekitamata hiljem naha sügelust või teisi allergilisi reaktsioone. Soovitus:  kata väike pind käel mineraalse meigiga ning jälgi ühe ööpäeva vältel, kas nahale tekib punetus või mitte. 

Teiseks - Meigipõhja valides lähtu kaela, mitte näonaha toonist. Eesmärgiks on leida võimalikult loomulik ja oma nahavärvile lähedane toon, et vältida kaela ja näo erivärvilisust. 

Kolmandaks - Vali õige pintsel! Soovitan investeerida spetsiaalsesse naturaalsetest ja/või sünteetilistest (nt kabuki pintsel) karvadest valmistatud pintslisse, mis on tihe, siidine ja pehme. Tavalise puudripintsliga ei kinnitu mineraalnepuuder täielikult ja suurem osa tootest läheb lihtsalt kaotsi. Õige pintsliga õrnalt, ringjate liigutustega masseerides jagunevad ja kinnituvad  aga puudriosakesed ühtlaselt nahale, jättes väga loomuliku tulemuse. Samuti ei teki sellist maskjat efekti nagu kogu nägu oleks kaetud niinimetatud paksu "krohvikihiga".



MIDA PIDADA SILMAS MINERAALKOSMEETIKAT PEALE KANDES?



Mineraalpuudrilised tootet sisaldavad ohtralt pigmenti, seega katvust võib nimetada üsnagi tugevaks. Suureks plussiks siinkohal on aga see, et väga väikse vaevaga on võimalik saavutada ühtlane, täiuslik jume. Enne põhja peale kandmist on aga kindlasti vajalik nägu korralikult puhastada ja niisutada. 

Põsepuna peale kandes, kehtib pigem reegel, et vähem on rohkem. Rohke pigmendi tõttu võib jääda toode nahale üsna tugevalt ning vajab seejärel "tõsisemat" hajutamist. Soovitan kõigepealt tooni proovida käe seljal ning seejärel õrnalt silitavate liigutustega,, pintsli külgmise pinnaga, kanda toodet põsele.

Mineraalseid tooteid kulub igapäevast jumestust tehes tõesti minimaalselt. 






Siiani on minu mineraalkosmeetika valik number 1 olnud Jane Iredale. Jane huulepliiatsid ja põsepunad on kindlasti ühed mu lemmikud ja leiavad kasutust igapäevaselt.
Avastasin aga hiljuti enda jaoks hoopis uue tootesarja, mis suudab Janega päris kenasti mõõtu võtta ning jagab minu silmis nüüdsest kohta number 1. 

Tere Tulemast minu meigikotti Mineraalkosmeetikabränd - SAMPURE!








Rõõmuga jagan teiega oma viimast suurepärast leidu. 
Sampure jumestustooted on täielikult naturaalsed ning sobivad iga naise loomuliku ilu esile tõstmiseks ja rõhutamiseks. Kõik tooted eranditult on nahasõbralikud ja kahjutud. Valikus on kosmeetikat nii näole, silmadele kui ka huultele (Sampure matistav huulepulk toonis Sandstone on näiteks minu uus igapäevane kaaslane.)
Minu täielik lemmmik on aga Sampure mineraalpuuder. See toimib ideaalselt jumestuspõhja, peitepulga ning kattepuudrina. Seega ühtegi lisatoodet kasutamata  on võimalik saavutada ideaalne põhi. Tegu on tõepoolest ühe väga head katvust andva, kvaliteetse tootega. 




Kuna Jane oli minu südames ja meigikotis leidnud väga kindla koha, siis pean tõdema, et suhtusin Sampure toodetsesse üsna skeptiliselt. Prooviks tellisingi esialgu vaid kaks põhilist toodet - mineraalpuudri ja matistava huulepulga. Kuna ma aga nii positiivselt üllatunud olen, siis tundub, et järgmiseks leiavad ostukorvi koha kindlasti ripsmetušš ja kulmupliiats - minu kaks teist "must have" igapäevaselt kasutuses olevat toodet. 



Kellel tekkis juba aga huvi, kust Sampure tooteid leida võib, siis mina soetasin need endale Pure Cosmetics kodulehelt SIIT.  Mul on Teile sooduskood ka: liinapalotu  millega saate -15% nii Sampure Minerals brändilt kui ka kogu Pure Cosmetics e-poes valikus olevatelt toodetelt. 
Kellele aga mineraalkosmeetika hoopis täiesti midagi uut ja huvitavat on, siis soovitan minna esialgu katsetama, proovima Tradehouse Ilukaubamajja, kus Sampure Minerals tooted samuti kenasti esindatud on. 
Ja kõigile teistele iluhuvilistele, kes Ilu Sõnumile oma sammud on seadmas - Sampuret võib leida muidugi  ka sealt (stendis nr C109)! Ja kes teab, ehk trehvate mindki seal! :)






 





You may also like

No comments: