Täna õnnestus mul lõpuks kohtuda imearmsa Heleniga! Ta on positiivset energiat pakatav imeilus neiu, kes teeb oma tööd ülima profenssionaal...

0 Comments
Täna õnnestus mul lõpuks kohtuda imearmsa Heleniga! Ta on positiivset energiat pakatav imeilus neiu, kes teeb oma tööd ülima profenssionaalsusega.

Südalinnas asuva salongi uksest sisse astudes tervitas Helen mind ülima soojuse ja rõõmsameelsusega. Teadsin koheselt, et olen tulnud Õigesse kohta. 

Helen pakub oma ilustuudios kahte teenust: hammaste fotovalgendust ja depilatsiooni. Mina usaldasin seekord Heleni kätesse oma naeratuse. 


Olen alati olnud pigem skeptiline hammaste valgendamise suhtes. See tundus mulle varem mööduva trendina, mille tulemuslikkusesse usk mul puudus. Helen suutis tõestada mulle vastupidist.  Juba peale esimest protseduuri olid tõepoolest mu hambad valgemad ja naeratus säravam. 

Helen kasutab oma töös väga kvaliteetseid geele, mis ei sisalda vesinikperoksiidi. Need võivad küll olla hinnaklassilt veidi kallimad, kuid see-eest võib tulemuses ka tõesti kindel olla. 

Muidugi on inimeste hambad erinevat tooni: mõnel valgemad, mõnel kollakamad (oranžikamad, pruunikamad, hallikamad), kuid omast kogemusest võin teile öelda, et ühest protseduurist piisas, et vahe oleks märgatav – naeratus säravam. Helen muidugi toonitas, et püsiva tulemuse saavutamiseks on hammaste järel- ning igapäevane hooldus väga oluline. Eks tõsiasi on see, et suitsetajal ei pruugi tõepoolest see tulemus nii püsiv olla (veel üks tuhandest põhjusest, miks tasuks sellest halvast harjumusest koheselt loobuda)


Vähemalt 24h - 48 tundi peale protseduuri tuleks oma hambaid veidi teadlikumalt hoida ehk hoiduda kohvist, punasest veinist ja marjadest. Samuti valgema naeratuse ja tervemate hammaste nimel tasub investeerida kvaliteetsematesse hambahooldustoodetesesse (nt. hambaspastasse). Hammaste eest tuleks ka regulaarselt hoolt kanda - kaks korda päevas neid korralikult harjata ning külastada ka hambaarsti. Hoolikas suuhügieen ja põhjalik katu eemaldamine aitab vältida suuõõne haigusi (sh. igemepõletiku ja kaariese tekkimist.)

Tulles tagasi valgendamise protseduuri juurde, siis positiivse üllatusena selgus, et see on täiesti mugav ja absoluutselt valutu.
Jätke meelde, kui mingil põhjusel on valgendamine Teile valulik protseduur, siis järelikult on midagi valesti. Tihtipeale võib probleem olla ka ebakvaliteetsete toodete/geelide kasutamises. Seega olge kindlad,  kelle kätesse te oma hambad usaldate. 

Kokkuvõtlikult võin aga tõepoolest öelda, et nii uskumatu kui see ka tundub jäin mina soovitud tulemusega väga rahule. Hambad on tõepoolest valgemad ja naeratus tänu nendele säravam. 


Koolilõpetamised, erinevad üritused ja vallatu suvi ootab. Kuid mina leian, et säramiseks ja kaunilt naeratamiseks ei olegi vaja ühtegi eelnevat ega mingisugust muud põhjust. 

'Light up the world with your smile'


Minu siiras soovitus Teile, armsad naised, hoolitsege enda eest, leidke endale seda ENDA aega ja puhake! Emana tean ma väga hästi, kui tihti me end tahaplaanile surume. Teadlikult siis või mitte, aga nii see tõepoolest on. Sellegipoolest, ärge unustage ennast! Te vajate samuti puhkust ja kedagi, kes vahel Teie eest hoolitseks. Olgu see siis väike lõõgastus spas, šopingupäev, juukselõikus või lemmiku salongi külastamine. Te väärite parimat!


Ja mu armsad lugejad, Teile on mul jagada üks suur üllatus. Kasutades koodi LIINA50 on Teile Heleni Ilustuudios hammaste valgendamine lausa 50% SOODSAM! 
Mina usaldan oma naeratuse nüüd ja edaspidi ainult Heleni imelistesse kätesse. Tee seda ka sina!







Jälgi Heleni Ilustuudio instagrami siin: HELENI ILUSTUUDIO INSTAGRAM

&

Facebooki lehte siin:  HELENI ILUSTUUDIO FACEBOOK



Olge armsad ja naeratage!

LIINA 



You may also like

No comments: