Mina olen oma näonahaga juba pikalt kimpus olnud. Põhjamaisele nahatüübile kohaselt on nahk pidevalt kuiv ja kiskuv, kohati lausu kooruv....

0 Comments

Mina olen oma näonahaga juba pikalt kimpus olnud. Põhjamaisele nahatüübile kohaselt on nahk pidevalt kuiv ja kiskuv, kohati lausu kooruv. Mõni kreem kipub naha aga liiga rasvaseks jätma ega sobi tihtipeale pealekantavate jumestustoodetega, teine jällegi ei ole kuigi pikaajalise toimega ja naha kuivuse algne probleem on siiski lahenduseta.



Kuna mitmed kreemid, seerumid, puhastajad mind pikemas perspektiivis siiski ei aidanud, hakkasin uurima võimalike vitamiinide ja muude toimingute kohta, mis võiksid aidata mu näonahal probleemidest võitu saada.


Leidsin ühe toreda Soome firma, mida ilmtingimata soovin ka teiega jagada. Nendele omane põhjamaine lähenemine aitab lahendada just meile omase nahatüübi probleemid, sest lähtutakse otseselt kliimast, mis on ju naha peamine mõjutaja. Ega vist keegi teine ei teagi paremini, kuidas on elada, kui aastas on pea 7 kuud külma ja niisket talve ja kuidas see meile mõjuda võiks. 



Rääkides otseselt toodetest, mis minu nahaprobleemid kontrolli alla aitasid saada, siis neid oli kolm: Dermosil näokreem vitamin EDermosili Näoseerum Hyal-X3 Vitamin E ja Dermosil Puhastusvaht Vitamin E. Miks valik just nendele langes räägin kohe lähemalt.

Kõigepealt tahaksin teiega jagada saladust vitamiin E suurepärasest toimest. 

Terve ja kaunis nahk vajab tõepoolest vitamiine ja hoolitsust. Vitamiinide ja muude toiteainete vaesus või nõrk tase hakkab end just välja näitama küünte, juuste ja naha kaudu. Tüüpiline viga, mis siinkohal aga tõesti tehakse on see, et neid "vigu" või nahaprobleeme hakatase suures ahastuses tohutute meigikihtide alla varjama. Tulemus on aga see, et olukord muutub järjest hullemaks ja hullemaks. Ma siiralt soovitan, et number üks on ikka tegeleda algse probleemiga. Veatu jumestuse, mida me kõik ju soovime saavutada, saladus aga tõesti ei peitu tugevas meigikihis, vaid hästi hooldatud näonahas. 

Vitamiin E on antioksüdant, mis kaitseb organismi vabade radikaalide kahjuliku toime eest. Ta kaitseb nahka UV-kiirguse, saastuse, erinevate ravimite ja teiste kahjulike toimete eest, mida põhjustavad just need samad vabad radikaalid. E vitamiin aitab hoida naha nooruslikuna, tugevdades naha kaitseomadusi. Lisaks on ta muidugi tuntud salarelv kortuskeste vastu ja väga kasulik armide ennetamises ja ärahoidmises. 

E-vitamiini vaegus aga võib põhjustada stressi, väsimustunnet, vähendada immuunsust ja tekitada reumaatilisi nähtusi. Seda vitamiini leidub tõepoolest mitmetes kosmeetikatoodetes ning selle mõju on tugevam, kasutades vitamiini välispidiselt kreemide või seerumite näol. 

Tokoferool ehk E-vitamiin on rasvalahustuv vitamiin, mida siis looduslikult võib leida erienvates õlides, pähklites, seemnetes, lõhes ning munas.
Nahahoolduses on vitamiin olnud juba väga pikka aega. Palju on abi just E-vitamiinist külmal perioodil ja väga kuiva naha hoolduses. 

Kuna mina olen aga tõeliselt kehv vitamiinide suukaudne tarbija, täielik unustaja, siis minu jaoks on see justkui ideaalne kooslus, sest seda ei juhtu pea mitte kunagi, et ma oma näonaha eest unustaks hoolitseda või iluprotseduurideta kodust lahkuda. Eks nahk ise tuletab end ju pidevalt meelde ka, et aeg oleks seda niisutada ja vitamiinidega turgutada.







Tulles tagasi nüüd nende kolme konkreetse toote juurde, siis tutvustaksin neid teile nii mõne sõnaga.





Kuna ma alustan alati oma protseduure näonaha puhastamisest, siis PUHASTUSVAHT VITAMIN E on vaht, mis sobib täiesti igapäevasesks kasutamiseks. Pudelis on tegu roosaka läbipaista vedelikuga, kuid pumbates muutub mõnusaks, kergeks vahuks. Mulle isiklikult eriti meeldis see, et toote pealekandmise lihtsustamiseks on see pakendatud pumbaga pudelisse. Saab just vajaliku koguse pumbata ja igasuguste "mäkerdamiste" või muude "õnnetusteta" kenasti peale kanda. Toode on väga kergelt lõhnastatud, võiks öelda isegi, et sellise natukene luksusliku lõhnaga ning kergete ringjate masseerivate liigutustega väga mõnus peale kanda. Merevitaekstrakt ning glütseriin tagavad naha värskuse ja niisutamise.




Peale näo puhastamist kannan peale NÄOSEERUM HYAL-X3 VITAMIN E. Mulle meeldib seerumit kanda sõrmeotstega just eriti probleemsetele piirkondadele, et need saaksid korralikult niisutatud - eelkõige just ninale, nina ümbrusele ja laubale. Lõhnab täpselt samamoodi nagu puhastusvaht - kergelt. On üsna vedela konsistentsiga, isegi kergelt voolav. Imendub väga kiirelt ja imepisikest kogusest tegelikult piisab, et vajalikud kohad saaksid kenasti niisutatud. 




Viimaks, kui seerum on kenasti imendunud, kannan tervele näole sama sarja näokreemi (NÄOKREEM VITAMIN E). Samuti väga niiustava toimega, lõhnab sarnaselt eelnevatele ning pealekandmise lihtsustamiseks ja vajaliku koguse doseerimiseks on toode taaskord pumbaga pudelis. Kreem ise on üsna rasvane ja tegelikult piisab vaid ühest pumbale vajutusest, et kogu nägu saaks kenasti kreemiga kaetud. 



Kõik kolm toodet täidavad tegelikult ideaalselt oma eesmärki. Olen neid katsetanud nüüd mõned päevad ja võin öelda küll, et nahk pole enam kuiv. Tegelikult peale esimest kasutuskorda nägi nahk oluliselt tervem ja säravam välja, aga kuna teised, eelnevalt katsetatud tooted pole andnud mulle kuigi püsivat tulemust, siis suhtusin ka antud Dermosili toodetesse veidi skeptiliselt. Tegelikult selleks aga mingisugust põhjust polnud, sest võitlevad naha kuivusega väga kenasti. 




Lisaks võin öelda, et Dermosili tooted on absoluutselt täiesti taskukohased. Saate ise lähemalt uurida SIIT.
 Ma usun, et kõigil on neid võimalik soetada ilma, et peaks raske südamega rahakotti kergitama. Tihtipeale eeldatakse, et hinnaklassilt kallimad tooted on need, mis vaid toimida võiksid ning kui neid endale lubada pole võimalik, siis odavamate peale ei tasu üldse mõelda, sest need ju niikuinii ei toimi. Tegelikult võivad aga toimida küll, tuleb julgeda proovida. Enne muidugi võiks natukene ka uurida, sest päris kinnisilmi kõike ei tasu endale ka peale määrida. 

Omast kogemusest julgen teile neid tooteid soovitada küll, sest minu puhul need tõesti toimisid. Ja kui teil siiski tekkis küsimus, et no miks need siis võrreldes teistega odavamad on, siis põhjus peitub eelkõige ka selles, et Dermosili tooteid on võimalik osta otse, ilma ühegi vahendajata, täpselt selle laohinnaga, mis teised tootjad tavaliselt edasimüüjatele müüvad ehk juurdehindlust seeläbi ei tulegi. Nii säästategi nii mõnegi euro kui mitte rohkem.



Dermosilil on tegelikult veel palju teisigi tooteid ja tootesarju. Kuna mulle see Vitamin E tootesari tõesti ideaalselt sobib, siis juba jäi silm ka järgmisele - Vitamin E juuksehooldussarja toodetele. Ma olen ka üsna kindel, et need mul ka järgmiseks tee korvi leiavad. 
Paljude teiste vägevate pakkumistega saate end kurssi viia likedes Dermosili Facebooki lehte SIIN.

Lisaks on mul teile veel jagada väike sooduskood: SUVI17, millega oste sooritades postikulu ei lisandu - tooted täitsa tasuta kätte!

Üsna pea panen ka enda Instagrami kontol SIIN käima  ühe vägeva loosimismängu, kus lausa NELJAL loosisosalejatest on võimalik võita just need kolm toodet endale täitsa TASUTA. Dermosili Instagrami leiate ka SIIT.

Milliste nahaprobleemidega teie kimpus olete (olnud) ja millistest toodetest abi saanud? Jagage ikka ka oma kogemusi ja mõtteid. 





You may also like

No comments: