Heihei, kallid! Nii tore on teile üle nii pika aja siin kirjutada. :)  Ma tegin endaga sellel aastal üsna konkreetse kokkuleppe, e...

0 Comments

Heihei, kallid!

Nii tore on teile üle nii pika aja siin kirjutada. :) 

Ma tegin endaga sellel aastal üsna konkreetse kokkuleppe, et jõuludeks hakkan valmistuma varakult. Uskuge mind, rohkem kui ühel korral olen ma jätnud oma kingituste varumise ja kõige muu ette valmistmise 23ndaks detsembriks. Jah, tundub hullumeelne kuid nii see tõepoolest on päris mitmel korral olnud. See mis aga vahetult mõned päevad enne jõulude saabumist poodides toimub on kergelt öeldes totaalne kaos. Lisaks kogu see ajasurve, stress ja muu sinna juurde.

Vältimaks seda aga seekord, olen ma vaikselt juba hakanud uurima ja vaatama, millega sel aastal oma lähedasi ja kalleid rõõmustada saaks. Mõtlesin ka teiega oma parimaid leide ning ideid jagada. :)

Neiud, järgnev on nüüd küll täitsa teile...




...Nimelt on üks mu lemmikuid Pure Cosmetics Eesti meeskond välja tulnud oma kinkekomplektiga.
The Beauty of Nature by Pure Cosmetics sisaldab endast lausa ÜHEKSAT Pure Cosmetics Eesti e-poe populaarset ning täissuuruses looduslikku kosmeetikatoodet. (Tooteid väärtuses lausa 150€.)

Pure Cosmetics on mulle kuidagi väga südamelähedaseks saanud eelkõige seetõttu, et tänu nende e-poele olen avastanud enda jaoks nii mitmed igapäevases kasutuses olevad kosmeetika- ja ilutooted. Üks  enim kasutuses olev toode on kindlasti Sampure Minerals mineraalpuuder, mis ka antud kingikomplektis oma koha on leidnud. 


Pikemalt Sampure toodetest ja mineraakosmeetikast saad lugeda SIIT.

Veel võib kinkekomplektist leida imelise näoõli – Evolve Organic Beauty Miracle Facial Oil. 


Tegu on siis maheda kibuvitsa, argaania ja mustaköömne õlidega, mis on sobilikuld kõigile nahatüüpidele. Mulle meeldis eriti õli selline rahustav toime. Jätab naha kuidagi eriliselt kergeks, samal ajal rahustab ja lõõgastab.

Olen üks suur kehakoorijate fänn samuti. HOIA kehakoorija sidrunhein on samuti leidnud tee ilukarpi. Üsna intensiivselt sidrunheina järele lõhnav koorija jätab naha nii mõnusalt pehmeks.


Kingikomplektist võib leida veel HOIA toodetest Säravahu Golden Goddess. No seda peale kandes tundsin mina end küll erilise jumalannana, sest kogu mu keha säras ja sätendas kuldselt. Ideaalne jõuludeks ja pidustuste hooajaks!

Lisaks on komplektis Berrichi Eye silmakreem, Sampure Minerals silmapliiats Blackest Black ja BonMerite taastav kätekreem Astelpaju ja Ylang Ylang (lõhnab niiiiii mõnusalt).





Ja minu uued, suured lemmikud: OMA face green tea and mud mask ja GOOD BOOM vegan huulepalsam aprikoosi, virsiku ja aloe veraga. Need kaks olid minu jaoks täiesti uued avastused. Maski on nii kerge ja mõnus peale kanda ning loputades jätab näonaha nii puhtaks ja siidiseks. Huulepalsam annab huultele väga õrna roosaka tooni ning kauni läike, samal ajal sügavalt niisutades. 




Ilukarpi avastades olin ma kuidagi eriliselt põnevil ja rõõmus, sest tõepoolest KÕIK kõige parem ja kvaliteetsem on kingikomplektis oma koha leidnud. Looduslikud ning keemiavabad ilutooted, mis paitavad ja hellitavad õrnalt igas vanuses nahka. Seega sobib kinkekomplekt igaühele: emale, tütrele, õele ning loomulikult ka iseendale. Sest kuigi jõulud on just eriline andmise ning kinkimise aeg, ei tohiks ju unustada iseennast.

Kingikomplekt on lisaks veel nii kaunilt disainitud ja pakendatud, et ei vajagi rohkem hoolt ega vaeva ning võib sokutada täitsa niisama jõuluvana kingikotti.


Tänasest ehk 10ndast novembrist on kingikomplektid e-poes saadaval - LINK. Kinkekomplekti hinnaks 65€ ehk superhea hind arvestades, et kogu komplekti väärtus on 150€. Lisaks The Beauty of Nature by Pure Cosmetics – Christmas Edition ilukarpi soetades on tarne TASUTA. Komplekte on aga piiratud koguses, niiet tasub olla kiire. 




Tundub kuidagi veider juba jõuludest rääkida, aga samas nii uskumatu nagu see ka pole ongi ju käes novembrikuu. Poeletid täituvad juba üsna hoogsalt jõulukaupade ja dekoratsioonidega ning usun, et täitsa asjakohane on vaikselt juba kingitusi varuma hakata. :)








You may also like

No comments: