Võiksin teile pikemalt kirjutada oma juustest ja kuidas aastaid ajasin taga mingisugusut iluideaali. Kujutelma, mille endale ise olin loonu...

0 Comments
Võiksin teile pikemalt kirjutada oma juustest ja kuidas aastaid ajasin taga mingisugusut iluideaali. Kujutelma, mille endale ise olin loonud. Noh, nagu naistele ikka kombeks on. 

Aga mõtlesin seda seekord hoopis mitte teha.  Mitte hakata heietama selle üle, kuidas soovisin saada pärlvalgeid juukseid ja Khaleesiliku look'i.


 Annan teile seekord hoopis ülevaate ühest äsja avatud ilusalongist nimega ELYSIA, kuhu ka mina eile lõunal oma sammud seadsin.

Olles otsustanud suure muutuse kasuks, astusingi suure ärevusega salongi. Uksel tervitas mind maasikakarva blondide juustega rõõmsameelne juuksur Liis. Tema soe naeratus tekitas minus kohe tunde, et olen sinna igati oodatud. 

Istusin mugavas juukusuritoolis ja rääkisin soovist saada  taas enda loomulikku tooni juuksed. Lõputu blondeerimine, triibutamine ja veel mitmeid kordi blondeerimine ning pidev kuumtöötlus olid mu juuksed kaunilt öeldes näruseks ja elutuks muutnud. Soov oli tagasi saada oma loomulik look ja terved juuksed.

Liis pakkus välja tooni, mis on peaaegu samaväärne minu enda loomuliku juuksetooniga. See säästaks mu juust pidevast värvimisest ning saaksin lasta neil rahus kasvada  ja terveneda. Täpselt see oli ka minu mõte.



BLONDIST LOOMULIKU BRÜNETINI viis mind põhimõtteliselt neli sammu:

1) Pigmenteerimine (et uus värv blondilt maha ei kuluks)

2) Sobilik värv pähe 

3) Fibre Force juuksehooldus (juukseid tervendav ja minu arvates lausa IME hooldus)

4) Lõikus (kõik katkine MAHA!)





Kolm tundi möödus lenneldes. Mitte küll ilmselt Liisi jaoks, kelle käed olid nii usinasti töös. Samas oli igas tema liigutuses näha, kuidas ta seda kõike tegelikult naudib. 


Kui ma saaksin teda selle esmakordse kohtumise põhjal iseloomustada, siis ilmselt oleksid need järgnevad sõnad: äärmiselt sõbralik ja soe noor neiu, kes teeb oma tööd südamega. Usub headusesse ja soovib head, ei karda katsetada erinevaid värve (ka enda peal) ja võtab kõik väljakutsed suurima rõõmuga vastu. Kaunis neiu, kuid seda mitte vaid välimuselt, ka tema sisemine ilu ei jää ilmselt kellelegi märkamatuks. Oma töös, käsi südamel, võin öelda, on ta täiesti suurepärane!

Juba eelmisel õhtul olin nii ärevil ja rõõmus. Samas oli sees ka väike värin. Hirmus oli mõelda, et kes mulle homme peeglist siis lõpuks ikkagi vastu vaatab. Kas ma üldse suudan harjuda selle mõttega, et olen pärast mitmeid aastaid taas brünett!?

Siinkohal tunnustaks jällegi Liisi, kes mõtles ühe sammu ette, jättes mu toon heledamaks. See säästis mind kohe ka suuremast ehmatusest.
 Kuna mu juusked nägid tõepoolest loomulikud ja terved välja harjusin uue välimusega juba juuksuritoolis. 






Olen  ise tulemusega väga-väga rahul! Julgen kindlasti soovitada! Terved juuksed annavad nii palju enesekindlust juurde. Tõepoolest on teinekord hoopis loomulikuks minemine see ainuõige otsus.



Ilusalong ELYSIA on väga lihtsasti leitav: asub Sõpruse pst 29 (kohe tee ääres + tasuta parkimine). Kõige muuga soovitan tutvuda kodulehel (SIIN) või Facebooki lehel (SIIN). Praegu on käimas neil ka tore tutvumiskampaania, sellele samale suurepärasele hooldusele, mis minu juuksed tervendas:  FIBRE FORCE juuksehooldus. Niiet minge vaadake ise ka julgelt järgi! Tõeliselt armas salongike! 





Päikest!

Liina 






You may also like

No comments: