Mõtlesin Teiega täna jagada oma väikest päevitamise rutiini. Kuna Eesti kliima on kõigile teadaolevalt muutlik (lund, lörtsi võib r...

0 Comments



Mõtlesin Teiega täna jagada oma väikest päevitamise rutiini. Kuna Eesti kliima on kõigile teadaolevalt muutlik (lund, lörtsi võib rõõmsalt sadada ka mais), siis ainult päikesele lootma jääda kahjuks ei saa. Kerge jume annab aga kogu välimusele veidi elevust ja särtsu. Kuidas see aga saavutada kui rannarõõme jagub meil heal juhul vaid kaheks, kolmeks kuuks?
Siinkohal on valik aga üsna lai: solaariumid, spray-päevitus, isepruunistavad kreemid, vahud, spreid, koorijad ja mis kõik veel. Aina rohkem ja rohkem tullakse välja uute ideede ja toodetega - keegi ei soovi ajale jalgu jääda ning selle uudse mõtlemisega lähevad kaasa aina rohkem inimesi.



Mina olen suhteliselt kehv solaariumis käia. Mõnikord talvel muidugi juhtub, et sooviks külma ilma eest korraks peitu pugeda ja võtta need 10-15 minutit ja lõõgastuda. Solaariumis käia tuleks aga teadlikult ja järk-järgult tugevust ja aega tõsta, vastasel juhul võib esimesel korral juba tulemus ehmatav ja valulik olla.

Spray-päevituse kohta mul teile oma kogemust jagada kahjuks pole, sest siiani ei ole mul õnnestunud seda proovida. Ausalt öeldes mul ühtegi konkreetset põhjust hetkel ka pähe ei turgata. Ehk on kuidagi erinevad, veidrad filmiseigad mind mõjutanud?


Kuidagi on see minust tõesti kaarega möödunud ja otsest soovi seda proovida pole tekkinud. Siinkohal võite teie mulle nõu anda. Kes on proovinud, kuidas rahule jäite? 


Self-tanning kreeme, vahte, spreisid, koorijaid ja losjoone on küll nüüd juba nii palju, et poes võib silme eest ikka päris kirjuks minna. Olen ka mina proovinud mitmeid-mitmeid ja kvaliteet, konsistents, pealekandmise viis olenevalt tootest võib erineda suuresti. Rääkides eelkõige kvaliteedist ja lõpptulemusest, siis olen ma olnud: laiguline, kollane, sädelev, väga tugevalt ja spetsiifiliselt lõhnav. Ühesõnaga mõned on jätnud ikka nii ebameeldiva mulje, et mõneks ajaks olen loobunud erinevate toodete katsetamisest täielikult. 


Aga juhtus väike (või suur) ime. Peale aastate pikkust otsingut (mitte küll meeleheitliku otsingut, kuidas küll kiirelt-kiirelt pruuniks saada, vaid pigem peale mitmete toodete katsetamist) leidsin ma endale lõpuks midagi, millega tõesti rahul olen. Ja kuna mõttest käis muidugi läbi, et ehk on siin ilmas teisigi, kes endale just sobivat toodet otsimas on, siis hea meelega jagaksin suurepärast leidu siin blogis teiega. 




Kardashiani self-tanning tootesari on minu südame ja rahakoti endale võitnud. Mõned üksikud puudused leidsin tootest ka siinkohal, kuid ükski neist ei mõjutanud üleüldist muljet ega lõpptulemust. Kohe kõigest lähemalt.

Kardashian Sun Kissed isepruunistavate toodete komplekti kuulub neli toodet:

Kardashian Sun Kissed  Instant Sunless Spray;

Kardashian Sun Kissed Gradual Sunless järk-järgult isepruunistuv kreem;

Kardashian Sun Kissed Body Exfoliator kehakoorija;

Kardashian Sun Kissed isepruunistuv losjoon.

Tutvustaksin Teile siis igat toodet natukene mõne sõnaga, mis meeldis ja mis võib-olla natukene mitte, kuid võin etteruttavalt öelda, et ükski toodetest ei jätnud negatiivset muljet. Kõik tooted, olenevalt sellest kui ruttu muidugi soovitud tulemust tahetakse saada, on väärt ostmist.

Minu number üks ja täielik lemmik on kindlasti sprei (Kardashian Sun Kissed  Instant Sunless Spray). Väga mugav kasutada, jääb nahale ühtlaselt ning jätab triipudevaba tulemuse. Lisaks imendub justkui võluväel (tõesõna) väga, väga kiirelt. Sisaldab näiteks ka Aloe Vera ekstarkti, mis aitab hoida naha veel lisaks niisutatuna. Mis mulle tõesti veel eriti meeldib, et see on peaaegu lõhnatu (vähemalt mina ei tajunud ühtegi äratuntavat aroomi või spetsiifilist lõhna). Tavaliselt on isepruunistajatel alati selline spetsiifiline, tugev, ülimagus lõhn. Mina eelistan pigem, kas kergemat või täiesti lõhnatut toodet. Samuti on toode täiesti sulfaadi- ja parabeenivaba (DHA pruunistajaga). Imendub kiirelt ja ei jäta nahale mingisugust tobedat sädelust. 




Kardashian Sun Kissed isepruunistuv losjoon on täpselt nagu spreigi lõhnatu ja kiirelt imenduv. Nende põhiline erinevus seisnebki konsistentsis ja peale kandmise viisis - sprei piserdub ja losjoon on, nagu ise teategi, vedelama konsistentsiga kreem. Samuti sisaldab DHA pruunistajat, erütruloosi, mis on looduslik ühend vaarikasuhkrust ja E-vitamiini, mis on antioksüdant - kõik selleks, et tagada taaskord triipudevaba ja maksimaalset tumedat tooni jume. Toote kirjelduses on muidugi mainitud, et lõhn on tsitrulistest ja marjadest valminud kombinatsioon muskuse ja värske puidu aroomiga, aga minu nina seda lõhna eriti üles ei võtnud või oli see tõepoolest nii nõrk, et mina seda ei täheldanud. 





Kardashian Sun Kissed Body Exfoliator kehakoorija on pigem sellise vedelama konsistentsiga koorija, mida koguselt ühel koorimisel kulub tegelikult üsna vähe. Kuna tegu on sellise kreemikama koorijaga, siis valgub see kehal üsna kenasti laiali ja väikesed koorimisterakesed muudavad naha kohe tuntavalt pehmemaks. Taaskord sisaldab Aloe Vera taimeekstrakti, mis aitab nahka niisutada ja vajalike toiteainetega rikastada. Sisaldab veel ka punast teed, mis on looduslik antioksüdant. Erinevalt teistest toodetest on koorijal siiski ka äratuntav lõhn, kuid ka see pole selline kriipiv ja tugev. Võrreldes mõne teise koorijaga on Kardashini kehakoorija tõesti veidi vedelam, mistõttu eelistaksin mina, et pealekandmist lihtsustada, toodet pumbaga pudelis, kuid see on tõesti puhtalt mugavuse küsimus ja ma leian, et see on ka selline ainus imepisike miinus antud toote puhul. 





Kardashian Sun Kissed Gradual Sunless järk-järgult isepruunistuv kreem ei erine väga kõigist eelnevaist. Samuti pea lõhnatu, kiirelt imenduv ja niisutav. Sisaldab pehmendavat sheavõid, viinamarjaseemneõli, päevalilleseemne looduslikku õli, mandliõli ja kofeiini. Sulfaadi-, gluteeni- ja parabeenivaba. DHA ehk viivitusega pruunistaja aitab nahale anda loomuliku, kuldse jume. Järk-järgult isepruunistav kreem toobki kehal välja väga loomuliku jume. Kui keegi võib olla soovib kasutada esmakordselt sellist self-tanning kreemi, siis ma soovitaksin tõesti seda, sest sellega toimub muutus vaikselt. Suurepärane toode, millega oma self-tanning rutiini alustada.






Et enda tulemust ja muutust paremini märgata tegin ka enne ja pärast pildid. Vaadake ise! Mulle küll tundub, et täitsa väärt tooted. Lisaks kõigele eelnevale ongi ju eelkõige tähtis tulemus ja minu meelest on see täiesti märkimisväärne.














 

Pean küll ausalt ütlema, et minimaalselt mängis ka valgus rolli, "after" piltidel oli tuba veidike pimedam ja valgust paistis tuppa vähem, kuid tegelikkuses vahe on siiski suuresti märgatav. 




3 PÕHILIST ASPEKTI, MIDA TULEKS KINDLASTI SILMAS PIDADA ISEPRUUNISTAVAID TOOTEID KASUTADES  

( I learned the hard way):

1. KINDAD!!! Kindlasti tuleb pealekandmiseks kasutada kindaid. Ise tegin just selle sama vea kuna millegi!? pärast eeldasin, et need tooted pole ilmelt kuigi tugevad. Asusin siis rõõmsalt kahe käega neid endale peale kandma. Tulemus oli muidugi see, et mõlemad käelabad ja sõrmede siseküljed eristusid KÕVASTI ülejäänud kehast. Nende puhastamiseks on ka erinevaid nippe (hambapasta, söögisooda, sidrunimahl ja mis kõik veel), aga jube tüütu on see ikkagi ja alati ei pruugi ka toimida (näiteks minu puhul). Sellise äparduse vältimiseks, katke käed, muidu peate ülejäänud nädala piinlikusega käsi pluusi varruka äärtesse peitma. 

2. ÄRA ALAHINDA TOODET!!! Ära satu hoogu ja kuhja endale toodet hulgaliselt nahale, et saada kohest supertumedat tulemust. Täieliku päevituse välja tulemiseks kulub umbes 8-12 tundi. Vastasel juhul võid lihtsalt järgmisel hommikul suure ahastusega avastada, et kogu keha on ebaühtlaselt mitte soovitud värvi. Tegin ise muidugi ka selle vea alahinnates toote tugevat omadust.

3. VÄHEM ON ROHKEM!!! Antud toote puhul piisab täiesti ühest kasutuskorrast, et terve keha kaunilt kuldse jumega katta. Ei pea end iga päev koorima ja kreemitama, piisab täiesti ühest korrast  nädalas, sest tulemus on püsiv. Niiet ära mine hulluks. Isepruunistajad teevad oma tööd väga kenasti kui oskad neid targasti ja eelkõige mõõdukalt kasutada. 



Tooted on tõesti võib olla keskmisest veidi kallimad, aga kvaliteet ja tulemus on minu arvates raha väärt. Kui võtta näiteks üks solaariumi külastus, siis seegi, olenevalt muidugi ajast ja tugevusest, algab nii kaheksast, üheksast eurost ja ühe külastusega tavaliselt ikka soovitud tulemust ei saada. Mõni odavam isepruunistav kreem võib ka niiöelda asja ära ajada, aga veel ei ole ma leidnud toodet, mille tulemus oleks tõesti püsiv ja ühtlane (mitte kollane, oranž ja sädelev). Pealegi on see minu arvates suurepärane viis pruun jume saada, sest keha niisutame, kreemitame, koorime me kodus ju ikka. 

Kui mugav siis tundub teile kodust lahkumata üks ilus kuldne jume saada? Täitsa tore ju!

Chilli.ee lehel (SIIN) on võimalik see sama kuldne jume endale peale saada 43.80 euro eest. Komplekt sisaldab siis kõiki neid eelnevaid (nelja) tooteid. Kusjuures tavahinnaks on tegelikult neil hoopis 79.60 eurot. Seega minge haarake võimalusest kinni - neli suurepärast ja kvaliteetset toodet selle raha eest on minu arvates küll täielik võit (teeb ju kõigest 10.95 eurot toode). 

Chilli.ee lehel võib leida ka palju teisigi erinevaid pakkumisi, niiet soovitan visata like nende facebooki lehele (SIIN) ja olla nende vägevate hinnavõitudega igapäevaselt kursis. Mina igatahes olen nii mõnegi võidu endale tasku pistnud.



Väikse üllatusena võin juba teile öelda, et üsna pea panen oma Instagrami kontol (SIIN) käima ka ühe loosimismängu, kus on võimalik need neli suurepärast toodet endale täitsa tasuta saada. Ma arvan, et igati vägev oleks suvele vastu astuda juba väikese jumega. 


Hoidke siis ikka minu tegemistel silma peal ning jagage mulle ikka ka oma mõtteid ja kogemusi. Palju te kasutate sellist self-tanningut? Kas pigem eelistate solaariumit külastada või isepruunistavaid kreeme? 


PÄIKEST!



You may also like

No comments: